Jouw talent is onze toekomst!

We hebben volop stagemogelijkheden

Of je nu het mooie vak van Balkman wil leren, mee wil lopen op ons bedrijfsbureau of een onderzoeks- of adviesopdracht, of een afstudeeropdracht zoekt, bij ons zijn er volop kansen! Omdat wij graag een passende stage voor je willen vinden, gaan we graag het gesprek met je aan over jouw wensen en de onze mogelijkheden. Stuur een open sollicitatie in, dan kunnen we samen kijken naar de invulling van jouw stageperiode!

Waarom bij Road Specialties? Ons voordeel is dat we alle expertises in huis hebben. Tijdens je stage kun je dus op veel verschillende vlakken leren. Omdat wij over het algemeen kleinere projecten draaien krijg je het hele project van begin tot eind mee, en kun je bij verschillende en uiteenlopende projecten meedraaien. Wil je meer weten over onze projecten? Kijk dan op onze website.

Hebben we je interesse gewekt? Kies dan uit onderstaande mogelijkheden of neem contact op met Damia Carli, dan gaat zij samen met jou op zoek naar wat het beste bij je past!

BBL

Als BBL-leerling ga je één dag in de week naar school en loop je 4 dagen mee met jouw praktijkbegeleider op het werk. Je komt als stagiar bij Road Specialties terecht bij een van de volgende onderdelen:

  • Het leggen van asfalt;
  • Aanbrengen van belijning;
  • Het plaatsen en repareren van geleiderail (vangrail);
  • Grondverzet voor de aanleg van wegen;
  • Groenbeheer langs de weg, zoals bij vluchtstroken of het plaatsen van wildroosters;
  • Gladheidsbestrijding (bij vorst, sneeuw en hagel);

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met onze recruiter en bespreek de mogelijkheden!

Meewerken in de praktijk

Tijdens je stage kom je terecht in een ploeg of op een afdeling die aansluit bij jouw studie en ontwikkelingswensen. Of je nou meedraait op projecten, in de voorbereiding of vanuit de financiële hoek je bijdrage wilt leveren, wij zorgen voor de juiste begeleiding. Zoek jij een stage waar je veel praktijkervaring kan opdoen bij een veelzijdig bedrijf? Neem dan contact met ons op! We hebben stagemogelijkheden op veel verschillende afdelingen, dus hoogstwaarschijnlijk ook voor jou!

Stage en Afstuderen

Bij Ballast Nedam Road Specialties kun je als stagiair of afstudeerder direct of indirect meewerken aan de gaafste projecten van Nederland. In de uitvoering, werkvoorbereiding of op een van de ondersteunende afdelingen kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest. Niet alleen doe je unieke ervaring op, ook help jij ons aan nieuwe inzichten. Of je nou vooral buiten loopt of náár buiten kijkt, jij bent een belangrijk onderdeel van onze wegenbouw- en infra projecten. In je stage leg je de fundamenten voor je verdere loopbaan. Je kunt bij ons terecht voor een meewerkstage of een afstudeerstage, neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Onderzoek

Tijdens de laatste fase van je bachelor- of masterstudie jouw door de jaren heen geleerde onderzoekscapaciteiten inzetten en tegelijkertijd de sfeer proeven in het bedrijfsleven: dat is meelopen of afstuderen bij Ballast Nedam Road Specialties als Universitair student. Op een wetenschappelijke manier vraagstukken ontdekken, analyseren en oplossen, gezien door jouw eigen bril en referentiekader. Waar je interesses ook liggen, bij Ballast Nedam Road Specialties is de kans groot dat je ze kunt uitbouwen. Lever zelf een richting en onderwerp aan, of laat je verrassen door ons enorme scala aan vraagstukken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Ontdek onze mogelijkheden

Onze vacatures